Влада знову збирає свій "майдан" у Києві

Понеділок, 13 січня 2014, 07:38

Прихильники влади знову збираються на мітинг у Маріїнському парку в Києві.

Близько 8 ранку у понеділок, 13 січня, колона людей, які тримали прапори Партії регіонів, стояла біля станції метро Арсенальна, готуючись рушити у Маріїнський парк.

Антимайдан оживає...
"Антимайдан" оживає...

Табличка мовила, що вони з Житомирської області. Колоною керував чоловік із гучномовцем.

Влада знову збирає мітинг у Маріїнському парку
Влада знову збирає мітинг у Маріїнському парку
Ці люди - з Житомирщини. Фото УП
Ці люди - з Житомирщини. Фото УП

У неділю ввечері ТСН повідомила, що у Маріїнському парку знову "оживає" Антимайдан, хоча люди, які зібралися там, принципово себе так не називають.

"Навколо парку вже виріс доволі високий металевий паркан. Також вже встановлено кілька наметів та розвантажено польові кухні, які відзавтра (з понеділка) почнуть повноцінно функціонувати та забезпечувати їжею 10 тисяч людей - саме стільки планується зібрати тут за ніч", - повідомляла Телевізійна служба новин.

Офіційне відкриття наметового містечка призначено на 10 годину ранку понеділка.

"Ми громадська організація "За порядок". Ми з різних міст, ми зібрані у соцмережах. Списуємося, збираємося", - повідомив активіст, зауваживши, що їхня мета - "щоб ви нас почули". 

"Відбуваються зараз такі події там, внизу (на Майдані Незалежності), люди починають бити водіїв, беркутівців, почалися провокації з приводу того, щоб не прийняти бюджет, закликають заблокувати трибуну. Ну скільки можна це терпіти", - заявив інший активіст.

Мешканці наметового провладного містечка кажуть, що основна мета їхнього перебування у Маріїнському парку – забезпечення спокійного прийняття бюджету депутатами.

Як відомо, у Верховній Раді 13 січня має відбутися погоджувальна рада, парламент поновлює роботу після канікул. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News