Гриценко: людей на Майдані меншає, частина наметів порожні

Понеділок, 13 січня 2014, 08:37

Опозиціонер Анатолій Гриценко констатує, що на Євромайдан збирається усе менше людей і частина наметів пустувала останні тижні.

Про це він написав у своєму Facebook, провівши ніч на 13 січня на Майдані Незалежності в Києві.  

"Повернувся з нічного Майдану. Майдан живе! Людей, правда, помітно меншає. Біля сцени 40-70, загалом до 100 осіб уночі. Решта відпочивають у наметах і будівлях", - написав Гриценко.

"Половина наметів за межами барикад, що на Хрещатику, пустують вже кілька тижнів поспіль. Я їх давно пропонував згорнути, але Рада Майдану ніяк не прийме рішення. Помітно, що люди стомилися, хоча налаштовані досить рішуче", - додав він.

З віче, що пройшло 12 січня, Гриценку найбільше запам'яталися оголошений Арсенієм Яценюком ультиматум президенту Віктору Януковичу і анонсований похід на Банкову 22 січня.

"Люди готові допомогти Арсенію Петровичу пробитися до кабінету президента, аби змусити його виконувати "закон про амністію". Я не став їх розхолоджувати, але сам не впевнений, що Яценюк поведе колону на Банкову, як пообіцяв, через 10 днів. Хоча б тому, що 22 січня - свято, День Соборності, тож кабінет Януковича напевно буде пустим", - зазначив він.  

Допис Гриценка у Facebook, 13 січня
Допис Гриценка у Facebook, 13 січня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News