Тиск міліції відчули вже сотні учасників автомайдану - активіст

Понеділок, 13 січня 2014, 14:12

Тиску з боку міліції зазнали сотні учасників Автомайдану.

Про це на брифінгу в Штабі національного опору заявили Дмитро Булатов, Сергій Коба, Олексій Гриценко та інші Автомайданівці, зазначає УНІАН.

За словами Булатова, так чи інакше тиску з боку правоохоронців зазнали близько 600 учасників Автомайдану. Близько 100 осіб отримали запрошення до міліції, їм погрожують позбавленням водійського посвідчення після вчорашньої поїздки автомайданівців до "Межигір'я".

Також активіст повідомив, що його знову викликають до Головного управління МВС у Києві, хоча раніше йому повідомляли, що київська міліція до нього претензій не має. За його словами, тиск чиниться і на його сім'ю.

Зокрема, стверджує Булатов, правоохоронці переслідували і зупинили автомобіль, в якому їхали його неповнолітні діти з водієм. За його словами, чинити тиск на членів його родини представникам силових структур завадило тільки оперативне прибуття на місце події його друзів з відеокамерами.

Раніше повідомлялося, що в одного з активістів та лідерів Автомайдану Сергія Коби заарештували все рухоме майно.

Як відомо, після масштабної поїздки Автомайдану в Межигір'ї 29 грудня співробітники ДАІ намагаються скласти протоколи на багатьох учасників нібито за те, що вони не зупинилися на вимогу інспектора. Крім рапортів, інших доказів "правопорушення" немає. Часто люди взагалі не їхали по тих вулицях, які вказані в рапортах.

Крім того, для прискорення процесу, співробітники ДАІ ходили до людей додому і намагалися скласти на них протоколи прямо перед квартирами.

У кількох людей вже вилучили права на підставі рапортів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News