Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя, який виніс вирок "васильківським терористам", продає будинок за 3,6 млн

Вівторок, 14 січня 2014, 21:26

Суддя Києво-Святошинського суду Юрій Бурбела, який слухав справу "васильківських терористів" і виносив їм вирок, в листопаді виставив на продаж свій будинок в селі Юрівка під Києвом за 3,6 мільйона гривень.

Як повідомляє сайт crime.in.ua, уродженець Алчевська 52-річний Юрій Бурбела працює суддею Києво-Святошенский райсуду столиці з 2007 року.

У листопаді 2013 року на сайті нерухомості dom.ria.com з'явилося оголошення про продаж будинку в селі Юрівка Києво-Святошинського району за 3,6 мільйона гривень. Загальна площа триповерхового будинку - 370 квадратних метрів.

Як пише автор оголошення, який назвався Юрієм, виставлена ​​на продаж нерухомість - "Комфортна, простора, світла квартира в дуплексі. Гараж, крита автостоянка, критий майданчик для барбекю, дві пічки. Приміщення під сауну, спортзал, зимовий сад, гардеробну. Всі спальні кімнати з санвузлами. Домофон. Недалеко від будинку озеро і ліс. Хороша транспортна розв'язка".

У цьому ж оголошення зазначений і мобільний телефон продавця - (050) 650-57-44.

Оголошення
Оголошення
 

Про те, що цей телефон належить саме судді Бурбелі, можна дізнатися з іншого відкритого джерела - реєстру адвокатів України. До призначення суддею Бурбела працював адвокатом, і його контакти досі зберігаються в реєстрі.

Видання зазначає, що зарплата судді такого рангу становить приблизно 10 тисяч гривень.

Фото будинку судді
Фото будинку, що виставлений на продаж
 
 
 
 

Як відомо, після оголошення вироку Володимиру Шпарі, Ігорю Мосійчуку та Сергію Бевзу у вигляді позбавлення волі на 6 років під Києво-Святошенським судом сталися зіткнення "євромайданівців" з бійцями спецпідрозділу "Беркут".

Після цього суддя Бурбела ліг у лікарню, назва якої не розголошується. Невідомий також і його діагноз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування