Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиціонерки вимагають від Пшонки порушити справу проти начальника охорони Ахметова

Четвер, 16 січня 2014, 17:56

Депутати-опозиціонерки вимагають від Генпрокурора порушити справу за фактом застосування фізичної сили проти народного депутата від "Удару" Марії Іонової з боку "регіонала" Володимира Малишева.

Про це йдеться в заяві представниць опозиційних фракцій, що входять до міжфракційного об’єднання "Рівні можливості".

Зокрема, зазначається в заяві, у четвер депутат Малишев у сесійній залі вдарив кулаком по голові народного депутата Іонову.

За неї заступився депутат від "Батьківщини" Степан Кубів, за що також отримав удар в обличчя від одного з депутатів з Партії регіонів.

"Натомість, сам хуліган з депутатським мандатом і жоден з його фракції не вибачився перед колегою - жінкою, вчергове продемонструвавши усім, що Партія регіонів б'є політичних опонентів, знущається над жінками, знищує залишки демократії. Це не перший випадок, коли члени Партії регіонів піднімають руку на жінок-опоненток", - наголошують жінки-депутати від опозиції.

При цьому, нагадали вони, жоден з причетних до подібних фактів не отримав належного осуду та не був покараний.

"Ми висловлюємо своє обурення діями Малишева та фракції Партії регіонів, яка відчуває свою повну безкарність і не гребує будь-якими методами в боротьбі проти опонентів", - зазначається в заяві.

Як відомо, перед обранням депутатом Малишев був директором департаменту з безпеки СКМ. Зараз, за даними "Української правди", він відповідає за цей напрямок у Рината Ахметова.

Під час голосування за бюджет-2014 у четвер кілька депутатів, зокрема опозиціонер Степан Кубів та регіонал Малишев, були побиті.

У ГПУ заявили про відкриття кримінального провадження за фактом нанесення "хуліганами" тілесних ушкоджень депутату Володимиру Малишеву.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування