У Запоріжжі загинув головред місцевої ТРК, пов’язаної з Ахметовим

Субота, 18 січня 2014, 10:17

У Запоріжжі на пішохідному переході на смерть збито головного редактора служби новин провідної запорізької телекомпанії – ТРК "ТБ-5" Ігоря Підковича.

Про це йдеться у повідомленні управління МВС в Запорізькій області, пише УНІАН.

Повідомлення про смертельне ДТП надійшло близько опівночі.

"За попередніми даними, Підковича було збито автомобілем "Мазда-3" на пішохідному переході на Набережній магістралі в Орджонікідзевському районі Запоріжжя і помер від одержаних травм на місці події", - йдеться у повідомленні.

Водій "Мазда-3" - житель Запоріжжя 1975 року народження, також постраждав - з місця ДТП його було доставлено до лікарні.

За даними правоохоронців, інформацію про ДТП вже внесено до ЄРДР з кваліфікацій за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть постраждалого".

У справі ведеться слідство.

Як відомо, ТБ-5 засновано групою екс-власників "Запоріжсталі" Ігоря Дворецького та Віталія Сацького. Формальний контроль над телеканалом здійснює ВАТ "Запоріжсталь", що контролюється групою "Метінвест", яка входить до складу "СКМ" Ріната Ахметова. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування