Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДАІ повідомила про напад на інспекторів - вони "оголили зброю"

Четвер, 23 січня 2014, 13:14

Міліція повідомляє про початок розслідування нападу 20 невідомих осіб на патруль ДАІ в центрі Києва.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ.

Згідно з повідомленням, "на наряд ДПС був скоєний напад, під час якого один з правоохоронців отримав тілесні ушкодження".

"Аби захистити себе працівники ДАІ вимушені були оголити вогнепальну зброю та попередити нападників про її застосування", - повідомляють у відомстві.

За словами потерпілих, "о 20:30 до наряду зненацька підбігли близько 20 людей у масках і з кийками в руках. Оточивши наряд, громадяни почали викрикувати погрози на адресу працівників ДАІ".

"Один з них спробував завдати удару у голову одному з правоохоронців, але працівник ДПС зміг його уникнути. Другий удар, який наніс інший нападник, працівнику ДАІ прийшовся по спині", - розповідають у відомстві.

За словами силовиків, нападники розбіглися після попередження правоохоронців про застосування вогнепальної зброї.

"У ході конфлікту нападники забрали з собою радіостанцію, що випала з рук правоохоронця в момент нанесення йому тілесних ушкоджень", с сказано в повідомленні.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне впровадження за ч.2 ст. 345 Кримінально Кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

У відомстві зазначають, що "з початку року зафіксовано сім випадків протиправних дій відносно працівників Державтоінспекції, що вчинили агресивно налаштовані громадяни".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування