У бійці під Черкаською ОДА є постраждала, стан критичний

П'ятниця, 24 січня 2014, 02:05

Під Черкаською ОДА під час штурму приміщення постраждала студентка одного з місцевих вузів, яку вже прооперували. Її стан оцінюють як критичний

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-мер Черкас Сергій Одарич.

Дівчині на голову кинули квітковий вазон з 4-го поверху.

"Спілкувався з лікарями. Дівчину прооперували. Стан критичний. Не менше тижня буде без свідомості. Про динаміку можна буде говорити лише через два дні", - зазначив він.

У свою чергу Микола Булатецький заявив, що на 10:00  Комітет спротиву диктатурі скликає в сесійній залі міськради Черкас Народну Раду для узгодження дій і прийняття рішень громадою Черкас.

Як відомо, раніше мітингарі взяли в облогу Черкаську ОДА, після чого пішли на штурм та захопили приміщення. Близько 23.00 працівники міліції звільнили приміщення Черкаської обласної ради від мітингувальників. Мінімум 2 активістів були затримані. 

За фактом вчинених кримінальних правопорушень слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 342 (Опір представникові правоохоронного органу) та ч.1 ст.294 (Масові заворушення) Кримінального кодексу України.

Джерело відео - vikkanews·

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...