"Батьківщина" вимагає від Пшонки справ проти "Беркуту"

П'ятниця, 24 січня 2014, 12:12

Партія "Батьківщина" вимагає від генерального прокурора порушити кримiнальнi справи проти усiх працівників "Беркуту", якi причетні до побиття та знущання над людьми.

Вiдповiдне депутатське звернення направив народний депутат вiд фракцiї "Батькiвщина" Павло Петренко, повідомляє прес-служба "Батьківщини". 

У зверненні зазначено, що у засобах масової інформації мiститься численна кiлькiсть вiдео, на якому чiтко видно, як працівники "Беркуту" знущаються над людьми.

Серед постраждалих від дій беркутівців затримані на Грушевського активісти Євромайдану, активісти Автомайдану та журналісти.

Це, зокрема, Михайло Ниськогуз, Ярослав Гончар, Сергій Сікорський, Кирило Бунтов, Дмитро Токар, Олександр Александров, Олександр Кравцов, Анатолій Лазаренко, Олександр Шевченко, Андрій Шмуц, Микита Горський, Дмитро Баркар, Ігор Кобзар, Сергій Зелінський та інші. 

"Такi дiї так званих "правоохоронців" – це кримінально каране діяння, це злочин, а злочинці мають бути покараними", - наголосив Петренко.

З огляду на це "Батьківщина" звернулася до генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою порушити кримiнальнi справи проти всiх працівників "Беркуту", якi причетнi до побиття людей. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування