Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Французький міністр: Азаров не проявив себе з позитивної сторони

П'ятниця, 24 січня 2014, 13:03

Міністр закордонних справ Лоран Фабiус викликає посла України до МЗС.

Про це він розповів в інтерв’ю телеканалу  "I-télé " у Давосі, відповідаючи на питання, чи відчуває він занепокоєння з приводу заяви Азарова про "спробу державного перевороту", передає прес-служба посольства Франції.

"Так, звичайно, і занепокоєння, і обурення. Наразі, я доручив викликати сьогодні посла України у Франції до Міністерства закордонних справ. Це демарш, який має показати справжній осуд зі сторони Франції", – сказав він.

"Це дуже складна ситуація, ми закликаємо до діалогу, який мусить відбутися між президентом Януковичем і представниками опозиції", - додав Лоран.

"Я, зокрема, перебуваю в контакті з паном Кличком, одним із головних лідерів опозиції. Між тим, прийняті закони, які є надзвичайно репресивними, будуть, я сподіваюсь, змінені, а діалог має бути встановленим", - додав він.

"Стосовно прем’єр-міністра, найменше, що ми можемо сказати, це те, що в останні дні він не проявив себе з позитивної сторони, ви ж бачили, були накази стріляти по натовпу, що безумовно, є неприпустимим"? – зазначив Фабіус.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: