Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко: Не маю сумнівів, що російські спецслужби присутні в Києві

П'ятниця, 24 січня 2014, 20:51

Анатолій Гриценко переконаний, що російські спецслужби присутні в Києві, зокрема на Майдані.

"Чи є в мене сумніви в тому, що спецслужби російські присутні в Києві, в тому числі на Майдані, у тому числі працюють зі спецслужбами України? В мене немає в тому жодних сумнівів. Більше того, маю внутрішню інформацію, що це правда", - заявив він у ефірі "Радіо Свобода".
 
"На жаль, вони присутні на Майдані в деяких наметах. І ми їх будемо виявляти. Тому що вони поміж собою говорять: так це ж СБУ, крім того, що "кришувати" бізнес і збирати хабарі, не здатне ні на що, тому ми тут будемо працювати", - додав Гриценко.
 
За його словами, після провального саміту у Вільнюсі та переговорів у Москві "вже йде не протистояння з Януковичем, а фактично протистояння з Кремлем".

"Я думаю, якщо в нього (Януковича) є ще клепка, то він повинен розуміти, що та російська невидима присутність і конфліктність, ними спровокована, також працює проти нього особисто. Тому що його заганяють під Кремль", - сказав політик.

На думку Гриценка, "Росії важливо відтягти (Україну) від Європи, а потім Янукович їм вже не потрібний… тому нехай про власну безпеку подумає".

При цьому він назвав "маячнею" твердження про те, що снайперські постріли на вулиці Грушевського у Києві "були вчинені бійцями чи спецпризначенцями з НАТО".

"Третій місяць продовжується найпотужніший, найнебезпечніший конфлікт для країни, який вже призвів до жертв людей… Влада, яка могла вирішити цей конфлікт буквально за одну годину, задовольнивши абсолютно справедливі вимоги громадян, цього не зробила і не збирається робити", - заявив Гриценко.

"На цьому фоні вже більше тисячі поранених. Вони не всі звертаються до лікарні, бо звідти їх забирають або бандити, потім в лісі їх знаходять або в міліції, потім їх ще там б’ють, а потім притягають до відповідальності. Тому цих людей кількість остаточну не знає ніхто. Медики тільки знають, їх витягують звідти", - зазначив він.
 
Гриценко додав, що "з боку активістів купу людей затримали, заарештували, рішенням суду визнали винними, з боку влади жодного – навіть тих садистів-"беркутівців", чиї обличчя є на відео ще з 1 грудня, які просто нищили людей біля приміщення адміністрації президента…".

"І хтось мені буде розказувати, що це натівці проблеми створюють тут, чи хтось там на якісь гранти і так далі? Хай той депутат, який такий розумний, піде на Грушевського зараз і скаже це в очі там. Він звідти живим не вийде", - сказав Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування