Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фанати ФК Курченка виходять охороняти харківський Євромайдан

Субота, 25 січня 2014, 01:36

Ультрас харківського футбольного клубу "Металіст" заявили про початок активної підтримки Євромайдана.

Відповідне повідомлення розміщено на сторінці фанатської спільноти в одній із соцмереж, повідомляє "Лігабізнесінформ".

"Отже, чесні, наш вихід! Харківська фанатська громадськість вирішила повним складом йти і захищати харківський Евромайдан від можливих провокацій "простітушек", - йдеться в тексті.

Заради цього вболівальники, зазвичай розділені на північну і південну частини на стадіоні, домовилися забути про внутрішні чвари та об'єднати зусилля.

 

"Із собою не треба брати ніяких підручних засобів активного або пасивного захисту. У нас мирна акція. Якщо прийдуть всі, то жоден "продажний гопник" навіть не подумає сіпатися на мітингувальників. Роки на футбольних секторах і навколофутбольних полях дали достатньо досвіду кожному з нас , щоб ми могли справлятися з будь-якими проблемами своїми руками", - закликають лідери фанатського руху "Металіста".

Також автори звернення закликали активістів одягатися тепліше, бо в місті очікується похолодання, і взяти участь в громадській акції всіх небайдужих людей.

 

"Крім того, ми закликаємо всю свідому молодь Харкова і людей старше підтримати харківський Євромайдан і показати всьому світу, що Харків не місто "продажних гопників" і "бидлоти", а місто з європейськими цінностями та традиціями. Незалежно від своїх політичних поглядів, належності до субкультур або музичних уподобань завтра всі повинні виступити єдиним цілим в прагненні до світлого майбутнього"​, - повідомляють фанати "Металіста".

Раніше повідомлялося, що ультрас київського "Динамо", дніпропетровського "Дніпра", полтавської "Ворскли", луганської "Зорі", донецького "Шахтаря", сімферопольської "Таврії" та одеського "Чорноморця" також закликали підтримати Євромайдан у своїх містах захистом протестувальників від "тітушек".

Ультрас "Чорноморця" на Євромайдані в Одесі

Ультрас "Дніпра" на Євромайдані в Дніпропетровську  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування