Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФК Курченка заборонить фанатам, які підтримали Євромайдан, ходити на матчі

Субота, 25 січня 2014, 13:39

Футбольний клуб "Металіст" заявив, що може обмежити доступ на матчі тим фанатам, які братимуть участь у "масових заворшуеннях" із символікою "Металіста".

У своїй заяві клуб зазначає, що його підтримують "багато найрізноманітніших людей".

"Заяви окремих груп від імені усіх уболівальників клубу – велика відповідальність. Хочемо наголосити, що наш футбольний клуб, як і футбол в усьому світі, - поза політикою", - йдеться в заяві.

"Ми закликаємо різні політичні й суспільні групи не використовувати символіку ФК "Металіст" поза футболом", - просить клуб, яким володіє голова групи компаній ВЕТЕК і друг сина президента Сергій Курченко.

"При виявленні працівниками клубу учасників масових заворушень із використанням символіки "Металіста", клуб залишає за собою право обмежити їм доступ на матчі "Металіста", - попереджає ФК.

Раніше "ультрас" харківського футбольного клубу "Металіст" офіційно заявили про початок активної підтримки Євромайдану й намір захищати харківський Євромайдан "від можливих провокацій "простітушек".

Заради цього вболівальники, зазвичай розділені на північну й південну частини за розташуванням на стадіоні, домовилися забути про внутрішні чвари й об'єднати зусилля.

Раніше ультрас київського "Динамо", дніпропетровського "Дніпра", полтавської "Ворскли", луганської "Зорі", донецького "Шахтаря", сімферопольської "Таврії" і одеського "Чорноморця" також закликали підтримати Євромайдан у своїх містах захистом протестувальників від "тітушек".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування