Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокату Дзиндзі вручили звинувачувальний висновок - захисник

Понеділок, 27 січня 2014, 16:25

Найближчим часом справу за звинуваченням адвоката активіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзиндзя Віктора Смолія буде передано до суду.

Про це сказала його захисник, дружина Аліса Смолій, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні нам вручили звинувачувальний висновок, і я не виключаю, що до кінця тижня справу буде передано на розгляд суду", - сказала Смолій.

Також вона повідомила, що подано ще одну скаргу на зміну запобіжного заходу, що має бути розглянута судом найближчим часом.

Як повідомлялося, в ніч на суботу, 7 грудня, Дзиндзю та двох "його подільників"узяли під варту у зв'язку з підозрою в організації масових заворушень на вул. Банковій у Києві 1 грудня. Їм обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту на термін два місяці.

Під час судового засідання з обрання запобіжного заходу Дзиндзі в залі суду були зіткнення і заворушення: присутні в залі засідання поламали меблі, порвали мантію судді.

11 грудня Дніпровський районний суд Києва заарештував адвоката Дзиндзі, Смолія у зв'язку із замахом на життя судді Шевченківського суду.

"Дніпровський районний суд обрав адвокату Дзиндзі запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці. Його підозрюють у замаху на суддю Шевченківського райсуду під час обрання його підзахисному запобіжного заходу, розповіли в столичній міліції.

Адвокату інкримінується частина 2 ст. 15 і частина 2 ст. 377 Кримінального кодексу (завершен о замах на умисне заподіяння судді побоїв або тілесних ушкоджень у зв'язку з його діяльністю, пов'язаною зі здійсненням правосуддя).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування