Голова Черкаської ОДА думає, що автівки активістів самі по собі згоріли

Вівторок, 28 січня 2014, 23:59

Автівки автомайданівців із Києва зайнялися на Соборній площі Черкас у ніч повторного штурму Черкаської ОДА "через технічні несправності".

Про це заявив на прес-конференції голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб.
 
"Те, що стосується машин, то їх так сильно ганяють… Мабуть, невдалий технічний огляд привів до таких випадків, коли замкнула кабельна продукція, або ще що-небудь трапилося…", - сказав він.

"Я ж не знаю, що там було. І ви ж подивіться, машин багато було. 56 приїхало тільки з Києва. А ви кажете – загорілося дві. Ну, це ж така ситуація. Якби хтось спеціально це робив, то зробив би й з усіма іншими", – заявив він.
 
Голова Черкаської ОДА також переконаний, що повторний штурм ОДА уночі з 26 на 27 січня був "загальною спланованою акцією місцевих опозиціонерів і з Києва активної групи, які тільки для цього пристосовані".
 
Окрім того, Тулуб повідомив, що не збирається подавати у відставку, якої вимагали активісти. Він вважає, що за нинішньої ситуації було б найпростіше написати заяву на звільнення.
 
"Повірте, мені було б жити набагато легше, але це був би з мого боку безвідповідальний крок. А я не з тих людей. І відступати від якихось проблем я ніколи не буду. Я звик їх вирішувати послідовно, наполегливо, організовано…", - сказав він.

"Що стосується посади цієї, то є чинний президент, поки він буде вважати, що моє керування на цій посаді доцільне, я й буду тут бути. Поки не буде ухвалене інше рішення", – додав посадовець.
 
Тулуб зазначив, що отримує від різних людей, черкащан і не тільки, купу дзвінків і СМС із підтримкою своїх дій.
 
Водночас він відкинув звинувачення опозиції щодо того, що штурми облдержадміністрації – це провокація влади, оскільки, за його словами, під час обох штурмів і донині він "перебуває у черговій відпустці".

Як відомо, 27 січня в Черкасах затримали Хаджинова, крім того, побито 7 машин автомайданівців, які приїхали туди з Києва.

Окрім того, за спробу повторного штурму Черкаської облдержадміністрації в ніч з 26 на 27 січня міліція затримала 12 людей.

Радіо Свобода

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...