Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комунальники просять людей піти з КМДА і лякають "техногенною катастрофою"

Четвер, 30 січня 2014, 09:36

Міські комунальні служби звернулися до учасників акцій протесту з проханням розблокувати роботу Київської міської ради та КМДА, лякаючи "техногенною катастрофою".

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Під час погіршення погодних умов усі міські служби мають працювати злагоджено та чітко, як єдиний механізм", - кажуть комунальники.

"Блокування роботи Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації ускладнює комунікацію та взаємодію між структурними підрозділами, може призвести до транспортного колапсу чи, навіть, техногенної катастрофи", - сказано в повідомленні.

Тож представники "організацій, що беруть участь у забезпеченні сталої життєдіяльності столиці", звернулися до всіх учасників масових акцій з проханням розблокувати роботу міської влади, звільнивши адмінбудівлі.

Відкрите звернення підписали представники КП "Київпастранс", "Київський метрополітен", "Київтранспарксервіс", "Київдорсервіс", "Київкомунсервіс", "Київжитлоспецекслуатація", "Київавтодор", "Київводфонд", "Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт", "Київська служба порятунку" та інші.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування