Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Політична криза не викликала проблем на підприємствах Ахметова – "СКМ"

Четвер, 30 січня 2014, 19:05

Підприємства групи "СКМ" в Україні та за її межами надалі працюють у штатному режимі попри політичну кризу в країні.

Про це повідомила прес-служба групи у відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

"Навіть зараз, в умовах політичної кризи в країні, у компаній Групи "СКМ" на міжнародних ринках проблем не виникає: ні в частині міжнародних постачань, ні в частині банківських операцій, ні в частині роботи з іноземними інвесторами", - зазначено в коментарі.

"СКМ" зазначає, що завжди будувала свій бізнес у суворій відповідності з міжнародними правилами та стандартами.

"І ми по праву одним зі своїх досягнень вважаємо міцні, довірливі відносини з нашими партнерами, зокрема - іноземними", - пояснює група відсутність негативного впливу політичної кризи на свою діяльність за кордоном.

До групи "СКМ" входять найбільші в Україні гірничо-металургійний холдинг "Метінвест" та енергохолдинг "ДТЕК", банки ПУМБ і "Ренесанс-капітал", страховики "АСКА" та "АСКА-Життя", телекомгрупа Vega, "Медіа група Україна" та видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", "ЕСТА Холдинг" (нерухомість), "Український рітейл" (роздрібна торгівля). У складі групи також UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum (раніше - холдинг "Гірничі машини"), транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

100% акцій "СКМ" належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...