ЗМІ: Сина Єфремова у США обібрали на мільйон доларів

Понеділок, 10 лютого 2014, 08:34

Син дівера регіоналів Олександра Єфремова Ігор "інвестував" в американську економіку 1,1 мільйона доларів, які тепер не може повернути.

Про це пише видання "Наші гроші" з посиланням на матеріали справи судового розгляду у США.

Як пише видання, Єфремова-молодшого, разом із сином екс-голови Луганської облради Віктора Тихонова Дмитром, "інвестувати" в американську фірму підбив заступник луганського губернатора Едуард Лозовський.

Фото: НГ
Фото: НГ
Фото: НГ
Фото: НГ

Згідно з матеріалами справи "Лозовський проти Оксенюка", сам заступник голови Луганської ОДА "інвестував" у США 1,75 мільйона доларів.

Луганські регіонали стали жертвою росіянина Василя Оксенюка.

Як пише видання, Лозовський через свого болгарського агента, передав частинами американській фірмі Оксенюка 1,75 мільйона доларів, для створення компанії "TBM Holdings", яку мав вивести на біржу і забезпечити регіоналу стабільні і легальні гроші.

Оксенюк же через Лозовського залучив до подібних операцій і дітей Єфремова і Тихонова.

Сталося це у 2006-му році: Тихонов переказав Оксенюку мільйон доларів через фірму "Hansen Corporation", Єфремов $1,1 мільйона через свою британську "DX Ventures Limited".

Щотримісяці Оксенюк звітував, як працюють гроші і які вони мають перспективи. Але з серпня 2007 року мільйони опинились під загрозою щезання.

Оксенюк заявив, що гроші регіоналів заблоковані через підозру в нелегальному походженні і вигадував різні відмовки аж до 2012 року, коли регіонали подали на нього до суду.

Проте і суд їм мало чим допоміг, адже його рішення про повернення їм коштів, Оксенюк досі не виконав, заявивши, що їх заблокував латвійський банк.

Загалом ідеться про 5,147 мільйона доларів.

Останній судовий документ датований 29 січня 2014 року. 6 лютого Оксенюк мав подати в суд черговий рапорт про те, що ж врешті сталось із грішми в Латвії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування