Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко розповів про тиск з боку адміністрації Януковича

Вівторок, 11 лютого 2014, 22:29

Лідер фракції "Удар" Віталій Кличко заявляє про факти тиску з боку адміністрації президента на народних депутатів, в тому числі і на нього самого.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Багато інформації було в розмовах з представниками адміністрації президента, які кажуть: хлопці, якщо зараз ми не будемо домовлятися... парламенту вже не буде - президент розпустить парламент", - розповів Кличко.

Лідер фракції також повідомив, що представники влади говорять парламентаріям про те, що після того, як парламент буде розпущений, вони вже не матимуть депутатського імунітету, і можуть опинитися за гратами.

"Багато хто з вас, не маючи імунітету, вже будуть за гратами, і не будете виступати. Ви вже на багато років наговорили", - передав Кличко їхні слова.

"Прямим текстом кажуть - не бояться", - додав лідер "Удару".

Відповідаючи на запитання ведучої, чи були серед згаданих представників адміністрації президента її нинішній голова Андрій Клюєв і його перший заступник Андрій Портнов, Кличко відповів: "І ці люди теж".

Крім того, лідер "Удару" зазначив, що у нього немає інформації про можливе позачергове засідання Верховної Ради. Однак, якщо воно відбудеться, вважає Кличко, єдиним питанням, яке депутати мають на ньому розглянути, має бути питання повернення до Конституції 2004 року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...