Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Youtube заблокував офіційний канал МВС

Середа, 12 лютого 2014, 17:39

Адміністрація відеохостингу Youtube заблокувала офіційний канал Міністерства внутрішніх справ України

Акаунт відомства було заблоковано опівдні середи, 12 лютого, повідомляють Українські новини.

Станом на 18.39 він залишається недоступний.

"Дію цього облікового запису припинено через часті та грубі порушення правил спільноти та/чи скарги про порушення авторських прав", - йдеться в повідомленні на Youtube при спробі зайти на канал МВС.

За повідомленням ЗМІ, канал заблокували після опублікування на ньому відеозапису з двома російськими блогерами, які в нетверезому стані перебували в будівлі банку.

Скріншот з акаунта МВС на Youtube 

При цьому на офіційній сторінці МВС в соціальній мережі Facebook це відео відкривається.

На початку лютого в Києві силовики затримали і побили двох російських журналістів, їм рекомендували повернутися до Росії.

Пізніше в МВС заявили, що журналісти були п'яні.

У свою чергу один із російських журналістів, котрого було затримано міліціонерами, Нікіта Перфільєв звинуватив українських силовиків у брехні. Про це він написав у своєму блозі в Livejournal.

"Хай тільки не брешуть, зараз вони заявляють, що затримали мене прості міліціонери за хуліганські дії. Ось тільки цікаво виходить, затримали і відразу ж відпустили, а на наступний день, коли пішов резонанс, раптом згадали, що забули на мене завести кримінальну справу. Можливо, у них з'явиться совість, і вони повернуть мені мої зниклі речі", - написав журналіст Нікіта Перфільєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування