Джерело в СБУ також підтверджує зустріч Тимошенко і Клюєва – ЗМІ

П'ятниця, 14 лютого 2014, 23:56

Під час візиту глави президентської адміністрації Андрія Клюєва до екс-прем'єра Юлії Тимошенко обговорювалися три питання.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня" з посиланням на джерело в Службі безпеки України.

Згідно з інформацією, однією з тем була підтримка фракцією "Батьківщина" кандидатури Андрія Клюєва на посаду глави Кабміну (з присутністю Сергія Тігіпка на посаді першого віце-прем'єра).

Крім того, за даними видання, обговорювалося створення широкої парламентської коаліції, сформованої на базі фракцій Партії регіонів і "Батьківщини", і повернення до Конституції зразка 2004 року.

"У разі знаходження сторонами належного взаєморозуміння Юлії Володимирівні було обіцяно звільнення з-під варти з одночасним зняттям судимості вже в березні цього року. Деталі розмови нам не відомі, але порозуміння досягнуто не було", - повідомляє тижневик.

Як відомо, 11 лютого газета "Комерсант-Україна" повідомила про зустріч глави адміністрації президента Андрія Клюєва та Юлії Тимошенко.

"Українській правді" через свої джерела в "Украерорусі" вдалося дізнатися точну дату цієї поїздки і подробиці перельоту Київ-Харків літака з бортовими номерами Клюєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування