Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одеса готується до форуму Євромайданів: звезли тітушків та затримують активістів

Субота, 15 лютого 2014, 13:29

В Одесі 15-16 лютого відбудеться другий Всеукраїнський форум Євромайданів.

Як повідомили у спільноті Євромайдан-Одеса, очікується, що участь у заходах візьмуть близько 80 осіб з різних областей України, кількість спостерігачів уточнюється, повідомляє УНІАН.

Разом з тим повідомляється, що кількох одеських санаторіях багато "тітушків": "Біла Акація", "Магнолія" на Французькому бульварі і у санаторії ім.. Горького  на 15-й станції Великого Фонтану – повно "хворих спортсменів".

"Персонал скаржиться, що вони поводяться огидно, плюють на підлогу, лаються матом і псують майно...", - зазначають активісти.

Окрім того активісти заявили, що напередодні "була провокація".

"До місця, де тренувалися хлопці, що забезпечують охорону місцевого Євромайдану, під`їхало 15 міліцейських машин. Хлопців поклали обличчям на підлогу, шукали "бандерівців", але всі виявилися одеситами. Одного  тримали в Київському райвідділі майже до двох ночі", - зазначили активісти. 

При цьому в облуправлінні МВС заявили: міліція затримала 12 представників організації "Правий сектор", які на території колишнього військового училища відпрацьовували прийоми рукопашного бою.

"До міліції надійшло повідомлення про людей з щитами і ножами, які своїми діями порушують громадський порядок і тишу", - повідомили в МВС.

Як з'ясувалося, 12 осіб у відповідній екіпіровці проводили тренування з дерев'яними щитами і кийками.

"Інформація про порушення громадського порядку на місці свого підтвердження не знайшла. Особистості чоловіків були встановлені, і після профілактичної бесіди вони відпущені", - зазначили в МВС.

У одного із затриманих було виявлено металевий кастет. Він був доставлений до райвідділу міліції, і після оформлення необхідних документів відпущений. Кастет відправлений на експертизу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...