Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Протестувальники залишили після себе в КМДА гори сміття

Понеділок, 17 лютого 2014, 12:31

Працівники КМДА, яка відновила роботу, неприємно здивовані безладом, який залишили по собі мирні протестувальники в приміщенні мерії.

Про це повідомляє 5 канал.

У звільнену будівлю КМДА безперешкодно заходять її працівники. Загони самооборони залишили будівлю. Реакція ж службовців на стан міськради різна.

Люди не прибрали за собою. Фото @ChristopherJM

Ті, хто й до цього працював у будівлі,  не здивувалися залишеним безладом. Ті ж, хто не був 2 із половиною місяці - шоковані.

Служби КМДА, які відповідають за майно починають підраховувати збитки від перебування активістів у приміщенні.

Зараз, вони навіть приблизну цифру озвучити відмовляються, кажуть працюватимуть без вихідних понад місяць, щоб привести все до ладу. Вхід до будівлі нині відкритий.

 Фото @ChristopherJM

Комендантом КМДА був член ВО "Свобода" Руслан Андрійко. Як відомо, активісти раніше наголошували, що підтримують порядок у приміщеннях, до розташовані штаби Євромайдану. Також у КМДА вставили вибите при штурмі скло.

Нагадаємо, 16 лютого протестувальники звільнили будівлю КМДА, кілька облдержадміністрацій і частина проїзду на вулиці Грушевського. У відповідь влада "запустила" закон про амністію, пообіцявши протягом місяця закрити всі кримінальні справи.

У неділю вранці опозиція передала владі будівлю КМДА.

Глава КМДА Володимир Макеєнко заявив, що у влади Києва немає ані матеріальних, ані моральних претензій до учасників акцій протесту, які протягом більше 2 місяців займали будівлю КМДА.

Після звільнення приміщення, в будівлі з'явилися мародери, які влаштували погроми.

Після заяви опозиції, що вони не мають відношення до мародерів, до будівлі направили співробітників МВС. Пізніше в міліції заявили, що міліціонерів побили.

Відео - 5 канал і Громадське ТБ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...