Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КМДА розпочне роботу на Хрещатику вже цього тижня - Макеєнко

Понеділок, 17 лютого 2014, 14:47

Голова КМДА Володимир Макеєнко сподівається, що повноцінна робота у будівлі на Хрещатику почнеться через два-три дні.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, про це він заявив на брифінгу у понеділок.

За словами Макеєнко, він уже перебуває на своєму робочому місці. У відповідь на репліку про те, що вранці його у будівлі не бачили, голова Київміськдержадміністрації  відповів: "Ранок для мене розпочався о 2-й ночі".

Макеєнко розповів, що на робочому місці перебувають його заступники. Інші співробітники КМДА переїдуть до будівлі на Хрещатику протягом двох-трьох днів, після закінчення прибирання.

Чиновник ще раз підтвердив, що ніяких претензій до мітингувальників у нього немає і ніяких позовів влада не подаватиме. Втрати буде покрито за рахунок спонсорської допомоги.

Він також зауважив, що посилення охорони будівлі КМДА не планується. Нині у штаті передбачено 30 співробітників охорони.

"От вони й охоронятимуть", - сказав Макеєнко.

Засідання ж сесії Київради, за його словами, відбудеться "після досягнення консенсусу з усіма політичними силами".

Як відомо, зранку 16 лютого активісти Євромайдану звільнили будівлю КМДА: акт про передачу будівлі мерії Києва підписали комендант КМДА Руслан Андрійко та посол Швейцарської конфедерації Крістіан Шоненберг.

Перед цим нардеп від Батьківщини Арсен Аваков заявив, що станом на ранок 16 лютого усі формальні умови "закону про амністію" Євромайдан виконав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування