За відмову від Hyundai УЗ виплатила пасажирам майже 1 млн гривень

Понеділок, 17 лютого 2014, 17:05

Укрзалізниця повернула пассажирам, які не змогли скористатися послугами Інтерсіті+, майже 1 млн гривень.

Про це повідомила прес-служба держпідприємства.

"За період курсування іншого рухомого складу замість поїздів Інтерсіті+, з 12 по 17 лютого, компенсовано різницю у вартості проїзду та повернено коштів у повному обсязі  5236 пасажирам на загальну суму 968,9 тис. грн.", - йдеться у повідомленні.

2935 пасажирів відмовилися від поїздки і отримали 737,5 тис. грн за невикористані квитки, 2301 пасажиру повернули різницю у вартості квитків на загальну суму 231,5 тис. грн.

Укрзалізниця стверджує, що повертає повну вартість квитка, якщо пасажир вирішує взагалі відмовитися від поїздки, причому повернення коштів не обмежене датою відправлення чи прибуття.

Як відомо, 12 лютого "Укрзалізниця" на час технічного огляду зняла із експлуатації поїзди виробництва Hyundai Rotem. Як довго триватиме цей огляд невідомо.

Для перевезень пасажирів на маршрутах, де вони використовувались, сформовані поїзди із тією ж нумерацією. На маршруті Київ-Харків використовуються поїзди Skoda та Україна – 2 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу з сидячими місцями. На інших напрямках, стверджує УЗ, пасажирам пропонують місця у вагонах купейного типу та СВ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування