Прибічники регіоналів готуються до бійки з майданівцями

Вівторок, 18 лютого 2014, 11:45

Учасники провладного мітингу, що проходить біля стін Верховної Ради під егідою Партії регіонів, готуються до сутички з учасниками акції протесту в центрі Києва.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, чоловіки в касках і з кийками зібралися на лінії зіткнення Внутрішніх військ і протестувальників. Вони масово виймають бруківку з тротуарів і підносять її на ковдрах ближче до місця ймовірного зіткнення.

Один одного вони впізнають за біло-червоною стрічкою, запнутою на рукавах.

З "передової" прибирають зайві перешкоди, в тому числі і намети. Одна з них від потрапляння вибухопакета згоріла годину тому і продовжує тліти.

Біля будівлі Верховної Ради продовжується мітинг Партії регіонів, на якому звучать заклики "зупинити націоналізм і фашизм" і "підтримати Віктора Януковича".

Очевидці стверджують, що "тітушки" вже кидають каміння та навіть коктейлі Молотова в майданівців з-за спин міліціонерів.

"В Маріїнському парку беркутівцям, які кидають гранати та застосовують сльозогінний газ, активно допомагають більше 100 тітушок які також жбурляють каміння в бік мітингувальників", - написав у Twitter Володимир Тищенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування