Протестувальники зайшли в КМДА

Вівторок, 18 лютого 2014, 14:26

Біля будівлі Київської міськдержадміністрації на Хрещатику горіли ворота, протестувальники зайшли в будівлю.

Про це Українській правді повідомили очевидці.

Горіла також будка пропускного пункту біля воріт. Мітингувальники підпалили там шини і збираються будувати там нову барикаду. За їх словами, у дворі КМДА зібралися бійці Беркута і тітушки. Нібито було чути звуки, схожі на вибухи гранат.

Фото Christopher Miller 


У столичному главку міліції заявили, що протестувальники намагаються захопити звільнену раніше будівлю.

"Учасники акції протесту намагаються захопити будівлю Київської міської адміністрації, палять гуму, закидають будівля коктейлями Молотова", - стверджує прес-служба відомства.

16:14 Кілька десятків протестувальників через центральний вхід і ворота потрапили на територію КМДА. Бійців спецпідрозділу та тітушок там не виявилося. співробітників адміністрації також на місці немає. 

За словами Миколи Кохановського, який очолює групу активістів, що зайшла у КМДА, у будівлі було близько 30 співробітників Державної служби охорони, яким дозволили покинути будівлю.

Активісти побоюються, що у разі атаки Беркуту вони не зможуть обороняти Майдан, а будівля може стати гарним опорним пунктом. Зараз вони намагаються зв'язатися з лідерами Майдану, щоб вирішити, чи варто займати КМДА повторно.

Українська правда, Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...