Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На заході України оголошують загальну мобілізацію на Київ

Вівторок, 18 лютого 2014, 15:26

У ряді міст західної України оголосили загальну мобілізацію.

У вівторок ввечері зі Львова та Тернополя відправлять автоколони та автобуси з людьми, які мають посилити самооборону у Києві, повідомляє Радіо Свобода.

Запис добровольців розпочався, і це пов’язано з подіями у центрі Києві, де тривають сутички між майданівцями і силовиками.

Штаб національного спротиву Тернополя просить добровольців брати із собою теплі речі і засоби захисту. У Львові та Тернополі люди збираються на Майдані, де можуть почути про останні події і послухати активістів.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав усіх чоловіків негайно їхати до Києва.

Народна рада Чернівецької області оголосила мобілізацію мешканців області для поїздок в Київ для захисту Майдану, повідомляє Українські новини.

Про це представники НР заявили на мітингу на Центральній площі Чернівців. "На вулицях Києва триває протистояння кривавої хунти і народу, Майдан повинен вистояти, це наше майбутнє", - йдеться у зверненні.

Опозиція закликала всіх небайдужих до долі України чоловіків збиратися в групи по 4-5 чоловік і добиратися своїми силами в столицю - за їх словами, організовувати поїздки груп активістів автобусами зараз немає можливості.

До мобілізації та загального страйку також закликали представники Правого Сектору на Рівненщині, повідомляє 5 канал.

"Нами організовано тут, у Народному домі, штаб революції (...) Звідси буде йти вся інформація, звідси будуть відправлятися люди на Київ", - заявив керівник Правого Сектору на Рівненщині Роман Коваль.

Джерело відео - 5 канал

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування