Держдеп радить американцям уникати Майдану: силовики непередбачувані

Середа, 19 лютого 2014, 06:59

Держдепартамент США закликав американських громадян уникати відвідування місць и районів в Україні, де відбуваються демонстрації та зіткнення.

"Громадянам США рекомендується уникати всіх протестів, демонстрацій і великих скупчень людей", - йдеться у повідомленні.

"Також громадянам, чиї квартири чи готелі розташовані в безпосередній близькості до місць протестних виступів, слід завбачливо покинути ці райони або ж залишатися всередині приміщень, можливо. протягом декількох днів, впродовж яких сутички можуть тривати", - радить Держдеп.

"Ситуацій в Україні непередбачувана і може швидко змінюватися. Подальші насильницькі сутички між поліцією та протестувальниками в Києві та іншиї містах цілком можливі", - йдеться в повідомленні.

"Місця й характер демонстрацій, а також методи, які застосовую поліція, можуть змінюватися без попередження", - вважають у Держдепі СЩА.

Відомство нагадує, що "служби безпеки України оголосили, що, починаючи з вечора 18 лютого вони можуть вживати екстраординарні заходи".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування