Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У регіонах підпалили офіси "Удару" і "Свободи"

Середа, 19 лютого 2014, 07:17

У Харкові вночі 19 лютого в офісі місцевого осередку Всеукраїнського об'єднання "Свобода" по вулиці Сумській, 29 сталася пожежа.

Про це заявляють у харківській "Свободі".

"Враховуючи ті звірства, які відбуваються зараз у столиці, ми навіть не сумніваємося в тому, що наш офіс був підпалений. Інформації про постраждалих немає. Ми навіть не сумніваємося, що наш офіс підпалили", - йдеться в заяві глави Харківської міськорганізації ВО "Свобода" Олексанра Гави.

Як наголошується в заяві, даний інцидент "не може бути збігом обставин" і вимагає "невідкладного розслідування, знаходження та покарання замовників і виконавців даного злочину".

У Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) вночі в середу близько 1.30, невідомі підпалили офіс міського відділення партії "Удар".

Як розповів керівник криворізького міськвиконкому партії Віктор Щербина, офіс знаходиться на першому поверсі п'ятиповерхового будинку. Спочатку у зловмисників була спроба його зламати.

"Вони намагалися розкрити віконну решітку. У них нічого не вийшло. Тоді, розбивши вікно, вони кинули пляшку із запальною сумішшю", - розповів Щербина.

За його словами, мешканці будинку не постраждали. Пожежа була ліквідована співробітниками ДСНС. Міліція на місце події прибула протягом години.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування