Депутати вимагають скликання засідання ВР НЕГАЙНО

Середа, 19 лютого 2014, 12:37

Позафракційні депутати і кілька депутатів з фракції ПР вимагають скликати негайно пленарне засідання для зупинення кривавого конфлікту.

Про це йдеться у заяві 19 депутатів, яку оприлюднив депутат Володимир Литвин

"Закликаємо усіх народних депутатів негайно розпочати пленарні засідання, прийняти вичерпні рішення для зупинення кривавого розвитку подій та врегулювання протистояння мирними засобами", - зазанчаєтьсчя в заяві.

"Не переривати роботу Верховної Ради до розв’язання конфлікту, розглядати усі питання публічно, виключно у сесійній залі", 0 також сказано в заяві

 


"Верховна Рада зобов’язана взяти на себе свою відповідальність за розв’язання громадянського конфлікту", 0- додається в документі.

"Україна у смертельній небезпеці. Її охоплює громадянська війна. Силові дії обернулися масовим кровопролиттям і погромами. Подальші спроби зупинити протистояння словами і закликами, взаємними звинуваченнями неприпустимі і злочинні", - додали в документі. 

Заяву підписали депутати В.Литвин, О.Ляшко, І.Єремеєв, В.Тимошенко, В.Мошенський, С.Лабазюк, С.Івахів, С.Мартиняк, Ю.Благодир, Ю.Шаповалов, В.Пилипишин, К.Ващук, В.Розвадовський, М.Рудьковський, Г.Заболотний, В.Чудновський, Л.Сергієнко, О.Доній, В.Бондар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News