Транспортна комісія Києва: Макеєнко закрив Метро незаконно

Середа, 19 лютого 2014, 13:13

Транспортна комісія Києва підтримала вимогу до глави КМДА Володимиру Макеєнко відновити роботу метрополітену, бо його рішення є незаконним.

Відповідне рішення було прийнято на виїзному засіданні, повідомляє депутат Київради Олексій Давиденко.

За його словами, новий глава КМДА Володимир Макеєнко намагався зірвати засідання, телефонуючи членів транспортної комісії телефоном з вимогою негайно перенести збори транспортників столиці.

На засіданні Комісія вирішила:

"Письмового розпорядження голови КМДА на закриття стратегічного об'єкта - Київського Метрополітену не існує, а значить рішення про закриття метро по суті незаконно" .

" Існує підписане доручення глави КМДА Макеєнка, яке не є достатнім документом для зупинки метрополітену", - сказано в рішенні.

"Рішення комісії - рекомендувати негайно скасувати незаконне доручення про закриття Київського Метрополітену" , - сказано в документі.

Крім того, комісія ухвалила рішення "рекомендувати негайно припинити використання великогабаритного комунального транспорту для блокування вулиць і проїздів" .

Рішення підписано главою транспортної комісії Дмитром Олійником, який є заступником голови Федерації Роботодавців України .

Глава Федерації Роботодавців України - Дмитро Фірташ.

 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News