Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірташ: застосування сили неприйнятне, Україна на межі війни

Середа, 19 лютого 2014, 18:35

Бізнесмен Дмитро Фірташ висловився на підтримку мирного вирішення конфлікту в Україні.

Відповідну заяву розповсюдила Федерація роботодавців, яку він очолює.

"Україна за останню добу впритул наблизилась до громадянської війни", - вважає Фірташ.

"Федерація роботодавців і я особисто виступаємо виключно за мирне вирішення політичної кризи. Застосування сили будь-якою зі сторін неприйнятне", - сказав він.

"Політики, як опозиційні, так і ті, що перебувають при владі, впливають на прийняття рішень, які визначають розвиток подій у країні. Політики зобов'язані повернутись до парламенту і вирішити питання цивілізовано, у рамках закону", - вважає бізнесмен.

"Саме на політиках лежить відповідальність за знаходження шляхів виходу з кризи", - стверджує він.

"На вулицях українських міст гинуть люди. Це категорично неприпустимо. І не важливо, хто вони: співробітники правоохоронних органів чи учасники акцій протестів – це все громадяни України. Ми всі спільними зусиллями повинні зупинити кровопролиття. Ми проти радикальних дій, ким би вони не чинились", - заявив Фірташ.


"Україна – молода, але сильна та єдина держава. Український бізнес виступає проти будь-яких процесів, які можуть призвести до розділення України. Ми за сильну країну, за її економічний і соціальний розвиток, за зростання добробуту громадян. Все це можливе тільки в мирний час", - сказано в його зверненні до політиків та керівництва країни.


"Масові заворушення на вулицях ослабляють країну та можуть призвести до незворотних наслідків. Федерація роботодавців України закликає усі політичні сили зупинити збройне протистояння та знайти вихід з кризи в стінах парламенту", - вважає Фірташ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...