У Києві рятувальники й далі констатують підпали автівок. Міліція мовчить

Неділя, 2 лютого 2014, 16:14

В ніч на2 лютого у Києві згоріло ще 7 автомобілів -  у Дарницькому, Дніпровському та Оболонському районах міста.

Про це йдеться у повідомленні столичного управління Держслужби з  надзвичайних ситуацій. 

Перший виклик надійшов о 2:27, по вул. Бориспільській, 34-а у дворі 4-хповерхового будинку загорівся Daewoo Lanos.   Пожежа пошкодила моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автівки.

Пізніше надійшло ще два виклики з Дніпровського району:  о 3:18 на вул. Воскресенській, 8, де на узбіччі проїжджої частини дороги зайнялися відразу 3 автівки - Chevrolet Aveo, Renault Kengoo та ВАЗ-2107.  Полум’ям пошкоджені моторні відсіки, салони, фари, колеса, вікна та лакофарбове покриття.

Окрім того по вул. Курнатовського, 5-б о 3:29 загорівся ще один Renault Kengoo.

"Попри старання рятувальників авто згоріло повністю. Таке трапилося через те, що очевидці запізно викликали пожежно-рятувальну службу", - зазначили в ДержНС.

О 3:37 надійшло повідомлення про загоряння автомобіля по пр. Героїв Сталінграда, 12-ж.

"У дворі 16-типоверхового житлового будинку зайнявся автомобіль Lexus. Вогнем з палаючого авто понівечило й припаркований пору автомобіль Hundai. Внаслідок пожежі у Lexus-і попсовано салон, моторний відсік, передні колеса, фари, лакофарбове покриття. У іншому авто пошкоджено фарбу", - зазначили рятувальники.

Наразі слідство з’ясовує, з якої причини сталися пожежі.

Як відомо, в ніч на 30 січня у Києві невідомі підпалили більше 20 автівок.   У Штабі нацспротиву заявили, що спалені у Києві автівки належали учасникам Євромайдану та  обвинуватили ДАІ у ігноруванні розслідування цих злочинів

Також у Штабі заявили, що ці дії є спланованою помстою передусім учасникам Автомайдану, які влаштовували акції під резиденцією Януковича та іншими маєтками чиновників.  "Напрошується висновок, що саме міліція та даішники покривають підпалювачів, або навіть стоять за підпалами автівок громадян, які незгодні з діями влади", - заявили у Штабі.

В ніч на 1 лютого  у центрі Києва підпалили авто представниці уряду Канади в Україні, а також активістки автомайдану Інни Царькової. Окрім того активісти Автомайдану заявили про підпал в ніч на 1 лютого 8 своїх автівок 

Джерело відео  Kyiv Mns

Українська  правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News