Мер Львова: За ніч вдалось попередити спроби нападів на консульство й РДА

Четвер, 20 лютого 2014, 11:57

Мер Львова Андрій Садовий закликав жителів міста до дій з метою запобігання сценарію дестабілізації ситуації.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

За його даними, за ніч вдалось попередити спроби нападів на торгові центри, російське консульство, Сихівську районну адміністрацію, телерадіокомпанію на Високому замку та цілий ряд дрібніших інцидентів.

В офтальмологічній лікарні, де проводять операції на очах пораненим активістам, невідомі пошкодили електрощитову і припинили електропостачання. На ранок пошкодження ліквідовані.

Мер подякував усім, хто брав участь в нічних патрулях (добровольці Муніципальної дружини, священники, Самооборона, Автомайдан, Varta1, афганці, спортсмени та інші).

Він, однак, зазначив, що розслаблятись не можна. "Очевидно, що реалізується чужий сценарій на дестабілізацію ситуацію у Львові".

Садовий закликав батьків забрати малолітніх дітей з вулиць, активістів - познімати маски.

"Всім дорослим чоловікам, які мають бажання долучитись до добровільних муніципальних дружин, звертайтесь до районних штабів з безпеки при адміністраціях. Нікому, крім нас самих, порядок і безпека у Львові не потрібні", - зазначив мер.

Також він видав "останнє попередження власникам магазинів":

"Якщо буде виявлено хоча б один факт продажу алкоголю після 22:00, або продажу спиртного неповнолітнім, я видам розпорядження про повну заборону продажу алкоголю в місті, попередив мер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування