Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко може вийти вже за годину

Субота, 22 лютого 2014, 15:20

Керівництво Качанівської виправної колонії наразі очікує надходження офіційного документа з Києва, на підставі якого буде випущено на свободу екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Посилаючись на свої джерела, агентство стверджує, що це потребуватиме 1-1,5 години.

Тим часом біля лікарні, де наразі перебуває Тимошенко, збираються її прихильники - там їх вже близько двохсот, журналісти, пише Медіапорт.

Приїхав також екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко, представники фракції "Батьківщина" у Харківській облраді.

На Тимошенко чекають біля лікарні
На Тимошенко чекають біля лікарні

Всі присутні чекають на доньку Тимошенко - Євгенію, яка вже виїхала з Києва до Харкова. Разом з нею очікують прибуття народних депутатів і захисників екс-прем'єра.

У Харкові чекають на звільнення Тимошенко
У Харкові чекають на звільнення Тимошенко

На територію лікарні заїхав автобус з працівниками міліції. Вони вийшли і вишикувалися невеликою групою за гратами лікарні.

Як відомо, Верховна Рада сьогодні прийняла постанову "Про виконання міжнародних зобов'язань України щодо звільнення Юлії Тимошенко". За це рішення проголосувало 322 народних депутатів.

Перед тим, як поставити постанову на голосування, голова Верховної Ради Олександр Турчинов відзначив, що наразі життю екс-прем'єра загрожує серйозна небезпека.  

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування