Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Співробітники МЗС просять Раду прибрати Кожару

Неділя, 23 лютого 2014, 00:02

Дипломати МЗС України вважають, що в.о. міністра закордонних справ Леонід Кожара не має морального права надалі представляти Україну на міжнародній арені та просять ВР призначити уповноваженого з питань діяльності МЗС.

Таке рішення було приянято за результатами зборів трудового колективу Міністерства закордонних справ України.

Його текст розміщено на офіційній сторінці МЗС в мережі Facebook.

"У зв’язку з Постановою Верховної Ради України про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень, вважаємо, що в.о. Міністра закордонних справ України Л.О.Кожара не має морального права надалі представляти Україну на міжнародній арені та звертаємося до Верховної Ради України з проханням невідкладно призначити Уповноваженого з питань діяльності МЗС України", - сказано в ньому.

Дипломати запевнили, що продовжують виконувати свої функції в інтересах держави та громадян України. 

"Категорично не погоджуємося з окремими публічними заявами про те, що в Україні мав місце державний переворот. Ми рішуче застерігаємо від спроб будь-яких сил поставити під сумнів територіальну цілісність і суверенітет України", - йдеться у рішенні.

Колектив МЗС звернувся до своїх колег у посольствах і консульствах України з проханням забезпечити об’єктивне інформування міжнародних партнерів про події в Україні, а також продовжити максимально сприяти в організації лікування за кордоном постраждалих українців.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування