Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер "Оплоту", який напав на Майдан у Харкові, просив депутатів озброїти тітушків

Неділя, 23 лютого 2014, 08:26

Депутатів місцевих рад на з'їзді  у Харкові закликали "створити у кожному регіоні за рахунок бюджетних коштів народні дружини" та озброїти учасників Антимайданів "чим можете"

Про це заявив лідер Харківської ГО Оплот Євген Жилін, виступаючи на з'їзді депутатів усіх рівнів у Харкові.

За його словами, в Київ він з активістами Оплоту приїхав без зброї, а у столиці "Людей на очах вбивали просто так на вулиці, трупи не встигають вивозити, немає міліції взагалі, її всю залишили без зброї".

"Немає ніякого керування цим процесом (Майданом), по Києву бродять озброєні банди, які ставляться до нас агресивно", - заявив Жилін.

"Я закликаю вас, депутати місцевих рад, створіть у кожному регіоні за рахунок бюджетних коштів народні дружини.  Озбройте нас чим можете. Ми готові захищати свою землю, але складно це робити, коли ти без зброї", - закликав Жилін.

Напередодні у  Харкові члени "Оплоту" на двох автомобілях в'їхали у натовп людей, що зібралися на площі Свободи на підтримку Майдану.

Оплотівці в'їхали на двох автомобілях у натовп людей, що знаходяться на площі Свободи, побили їх і намагалися захопити техніку.Співорганізатор Евромайдана в Харкові Володимир Чистилін підтвердив, що дійсно "Оплот" напав на людей.

Як відомо, ГО "Оплот" брав участь у Антимайдані під Верховною Радою. У січні, коли акція під ВР закінчилася, Євген Жилін заявив, що учасники антіавтомайдану "планують поїхати з Києва, а тижнів за два повернутися і розібрати Майдан". Активісти Євромайдану очікували від "Оплоту" озброєних провокацій.

Лідер Оплоту - колишній міціціонер, який "підробляє вже кілька років на російські проекти", а організація має чи не найкраще фінансування  в Україні.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування