Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

РЕГІОНАЛИ ЗРАДИЛИ ЯНУКОВИЧА: "мільйонна партія стала заручником однієї корумпованої Сім'ї"

Неділя, 23 лютого 2014, 12:10

Відповідальність за людські жертви в ході зіткнень в Україні лежить на Вікторові Януковичі і його найближчому оточенні.

Про це йдеться у заяві фракції Партії регіонів у Верховній Раді, яка оприлюднена 23 лютого. 

"Ми переживаємо один із самих складних і трагічних періодів в історії нашої батьківщини. Україна виявилася обдуреною і пограбованою, але навіть це ніщо перед горем, з яким зіткнулися десятки українських родин, які втратили своїх близьких з обох боків протистояння", -зазначено у заяві.

"Україну зрадили, а людей зіштовхнули лобами. Вся відповідальність за це лежить на Януковичі і його найближчому оточенні", - зазначають регіонали. 

"Ми засуджуємо втечу і легкодухість Януковича. Ми засуджуємо зраду. Ми засуджуємо злочинні накази, які підставили простих людей, солдатів і офіцерів", - наголошують у фракції.

Водночас у фракції Партії регіонів зазначають, що "спроби тотального залякування і самосуду, дестабілізації ситуації в регіонах не прийнятні в демократичному суспільстві".

"Ми, фракція Партії Регіонів у Верховній Раді та наші однопартійці, рішуче засуджуємо злочинні накази, які призвели до людських жертв, до порожньої скарбниці, величезних боргів, ганьби в очах українського народу і всього світу, в результаті чого наша держава опинилася на краю прірви, загрози розколу та втрати національного суверенітету. Будь-які спроби вплинути на ситуацію, переконати президента не були почуті. Мільйонна партія фактично виявилася заручником однієї корумпованої Сім'ї", - зазначають у фракції Партії регіонів.

"Партія регіонів - це нормальні, працьовиті люди, які люблять свою землю, свій народ, це промисловці, вчені, робітники, лікарі та вчителі. Ми прийшли в парламент для того, щоб служити Україні та її народу"., - зазначає Олександр Єфремов у своєму зверненні від імени фракції ПР.

За його словами, розходження в думках і в ідеології "не є перешкодою для спільної роботи на благо України": "Бувають різні погляди, але мета у нас одна - єдина, сильна та незалежна Україна". 

"Шановні однопартійці! Ми ... зробимо все для того, щоб захистити вас від тих помилок і злочинів, які було зроблено на самому верху. Фракція Партії регіонів, яка зберігає в своїх лавах понад сто народних депутатів, продовжує працювати на людей, які нам повірили і на благо всієї країни", - йдеться в заяві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування