Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов: Влада Криму не допустить екстремізму і анархії

Неділя, 23 лютого 2014, 17:00

Рада міністрів Криму у тісній координації з міліцією, СБУ та прокуратурою здійснюють оперативні заходи щодо профілактики та недопущення проявів екстремізму та анархії.

Про це голова уряду Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов заявив у своєму зверненні до кримчан.

Він запевнив, що Радмін АРК працює в штатному режимі, і всі стратегічні об'єкти життєзабезпечення контролюються.

"Головне питання, яке перебуває на моєму особистому контролі - це питання безпеки кримчан", - підкреслив голова кримського уряду.

Він зазначив, що сил правопорядку, особливо після повернення кримських підрозділів "Беркут" і внутрішніх військ з Києва, абсолютно достатньо для надійного захисту.

За словами Могильова, вокзали, електропідстанції, водосховища, військові об'єкти взяті під посилений режим охорони. Також подвоєно сили міліції з патрулювання вулиць.

"Дотримуємося спокою і витримки. Зараз інтереси Криму і безпека людей для нас первинні. Будь-які соціальні та політичні катаклізми рано чи пізно закінчуються", - написав він кримчанам.

Окремо політик звернувся до кримських татар.
  
"Незважаючи на різницю політичних поглядів і виникаючі труднощі ми всі - кримчани. Від того, наскільки ми зможемо зберегти стабільність на півострові, буде залежати можливість подальшого вирішення соціально-економічних питань вашого облаштування", - пікреслив він.

Джерело відео - 5 канал

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування