Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Борисполі" кажуть, що в останні дні був лише один урядовий рейс

Понеділок, 24 лютого 2014, 15:10

З аеропорту "Бориспіль" за останні дні лише 20 лютого вилітав літак держпідприємства "Україна", який забезпечує польоти вищих посадових осіб і делегацій України.

Про це повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в аеропорту в понеділок.

За словами співрозмовника, у четвер, 20 лютого, літак Airbus A319 авіакомпанії "Україна" вилетів у Катовіце (Польща). Зворотний рейс із тією ж кількістю пасажирів відбувся у п'ятницю, 21 лютого. Обидва рейси виконувалися у статусі урядових.

"Із цього моменту жоден рейс під позивними ДАП "Україна" у/з аеропорту "Бориспіль" не виконувався. Усі літаки компанії перебувають в аеропорту на стоянках базування", - зазначив співрозмовник агентства.

Раніше позафракційний депутат Сергій Міщенко на погоджувальній раді у Верховній Раді запропонував відсторонити від керівництва міжнародним аеропортом "Бориспіль" Олексія Кочанова, заявивши, що родина Віктора Януковича вивозить цінності через аеропорт.

Тим часом, два пости самооборони Майдану загальною чисельністю до 20 людей із 22 лютого працюють в аеропорту "Бориспіль" у Київській області.

За словами джерел в аеропорту, пости розташовані у зонах доступу до зали офіційних делегацій і міжнародного терміналу "D".

Пости громадського контролю перевіряють, чи з "Борисполя" вилітають окремі особи згідно зі списком, наявним у представників самооборони.

За словами співрозмовника агентства, служба авіаційної безпеки аеропорту ознайомила учасників постів самооборони з вимогами Європейської Комісії щодо заходів авіабезпеки в аеропорту й співпрацює з ними в рамках законодавства.

"В аеропорту "Бориспіль" за весь період загострення політичної ситуації в країні якихось інцидентів і порушень авіаційної безпеки зафіксовано не було", - зазначив він.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль", який є базовим для авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", - найбільший аеропорт України, забезпечує 50% пасажирських авіаперевезень країни. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...