Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Правий сектор засудив тиск на родини силовиків

Вівторок, 25 лютого 2014, 09:12

У Правому секторі засудили тиск на родини силовиків.

Про це йдеться в заяві, оприлюдненій у вівторок.

"В ці дні Україна очищується під натиском справедливого народного гніву. Одначе цей тиск має бути виключно конструктивним", - йдеться в заяві.

"Ми будуємо нову країну, в основу розвитку якої буде покладено національні інтереси, справедливість, високий рівень моралі. Саме тому "Правий сектор" негативно ставиться до тиску на родини силовиків", - додають в організації.

У Правому секторі наголосили, що усі винні — від тих, хто давав злочинні накази, до їх рядових виконавців — повинні бути покараними, одначе погрози фізичної розправи на нашу думку є неприпустимими.

"Ми — революційно оздоровлене українське суспільство — повинні продемонструвати, що піднялися на сходинку вище у моральному плані. Нехай наш справедливий гнів і бажання справедливості не перетворюються у сліпу ненависть", - зазначають в організації.

"Дамо шанс батькам, дружинам та дітям злочинців у формі щиро, внутрішньо осудити дії своїх синів, чоловіків та батьків", - закликають активісти.

Також вони наголошують, що зараз під тиском громади перебувають родини окремих чесних силовиків, і це явище повинно зникнути.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування