Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму сваряться парламент і міністри - не поділили "лаври сепаратистів"

Середа, 26 лютого 2014, 17:49

У Криму пересварилися Рада міністрів і парламент АРК, звинувачуючи один одного в провокаціях і відхрещуючись від сепаратистських заяв.

Такий висновок випливає із заяви кримського уряду, оприлюдненої в середу.

"У Раді міністрів Криму з глибоким занепокоєнням ознайомилися з текстом заяви прес-центру Верховної Ради Криму, в якій йдеться про те, що команда уряду автономії організувала кампанію з дискредитації кримського парламенту", - сказано в заяві.

Як відомо, в середу голова ВР Криму Володимир Константинов заявив, що в кримському парламенті не ставлять питання про вихід автономії зі складу України.

За його словами, "ця провокація організована і підтримана макіївською командою в кримському уряді, яка заради збереження влади готова пожертвувати суспільно-політичною стабільністю на півострові".

У свою чергу, висунуті звинувачення в Раді міністрів Криму назвали абсурдними.

На їхню думку, протистояння, яке відбувається під стінами кримського парламенту - це наслідок цілої серії популістських заяв і спроб розгойдати ситуацію в Криму представниками і керівництвом Верховної Ради АРК.

"Мотивами і головною метою дій невеликої групи депутатів і членів керівництва кримського парламенту є бажання негайного перерозподілу владних повноважень", - сказано в повідомленні.

У Раді міністрів АРК зазначили, що печуться про "благополуччя кримчан, збереження стабільності й миру".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування