ЗМІ: Російські військові заблокували "Кримаерорух"

П'ятниця, 28 лютого 2014, 12:06

Озброєні люди заблокували роботу державного підприємства "Кримаерорух", яке забезпечує авіаційну навігацію над територією півострова.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Джерело видання зазначає, аеропорт блокують не військовослужбовці Чорноморського флоту, а бійці спецпідрозділів Головного розвідувального управління Збройних сил Російської Федерації, які прибули до Криму з території Росії. Їх літак нібито сів на військовому аеродромі Чорноморського флоту в селищі Гвардійське.

В той же час на вході до адміністративних приміщень аеропорту Сімферополя знаходяться 10-15 військових у масках і касках з автоматичною зброєю.

Також військових можна побачити на стоянці біля старого терміналу. Там же знаходяться представники так званої "самооборони" з георгіївськими стрічками. Спілкувати військові відмовляються, вони встановили залізні бар’єри і рекомендують за них не заходити.

УНІАН, також з посиланням на джерела, повідомляє, що ракетний катер ЧФ РФ вранці підійшов на зовнішній рейд Балаклавської бухти під Севастополем. Цим він фактично заблокував вихід з бухти в море кораблів і катерів бригади Державної прикордонної служби України.

За даними агентства, на вулицях на площі Ушакова, біля будівлі Матроського клубу ЧФ РФ, міста Севастополя з'явився ще один бронетранспортер морської піхоти ЧФ РФ.

Крім того, в інтернеті з'явилось відео, на якому група з 10 гвинтокрилів летить нібито в сторону аеропорту Бельбек. За словами голови МВС України, Арсена Авакова вранці його захопили невідомі військові.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...