Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін визнає аж двох президентів

П'ятниця, 28 лютого 2014, 21:57

Голова Харківської обласної організації Партії регіонів Михайло Добкін вважає, що Віктор Янукович залишається президентом де-юре.

Про це він сказав на брифінгу в п'ятницюЄ повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Визнавати його президентом або не визнавати, це, напевно, особиста справа кожного. Сьогодні багато хто, хто приймають рішення від імені України, керуються революційною доцільністю, а не законами і Конституцією. Тому де-юре президентом у нашій країні залишається Віктор Янукович. Де-факто - в.о. Турчинов", - каже Добкін.

На його думку, рішення Верховної Ради про відставку В.Януковича "складно назвати правовим".

"Я вам скажу як юрист. Рішення Верховної Ради про відставку президента України Віктора Януковича дуже складно назвати правовим рішенням. Немає у нас у Конституції ні зразка 1996 року, ні зразка 2004 року такого формулювання як відсторонення за те, що самоусунувся", - заявив Добкін.

Як відомо, після кривавих подій на Майдані і зникнення Януковича губернатор Харківської області Михайло Добкін з мером Харкова виїхав до Росії.

Пізніше вони повернулися і Добкін заявив, що буде балотуватися на посаду президента України на позачергових виборах у травні.

26 лютого голова Харківської ОДА написав заяву на звільнення з посади губернатора через виборчу кампанію, не вказавши, однак у своїй заяві прізвище президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування