Булатов назвав, кого вважає причетним до викрадення

Четвер, 6 лютого 2014, 12:05

Активіст Автомадана Дмитро Булатов вважає, що його викрали представники російського спецназу.

Про це він сказав на прес-конференції в четвер, розповідаючи про подробиці його викрадення.

"Ці люди говорили тільки російською мовою, з російським акцентом, вони говорили про нас в третій особі. У мене була думка, що це був російський спецназ. По тому, як мене били і катували... діяли професіонали, які могли робити такі речі", - сказав він.

"Хочу підкреслити, що це моя особиста думка" , - додав він.

Також Булатов вважає, що до його викрадення може бути причетний і Віктор Медведчук.

"І мені здається, що до цього причетний Медвечук, тому що найбільше запитань звучало про поїздки до нього. Хочу підкреслити, що це моя особиста думка", - сказав Булатов.

Він також підкреслив, що, коли його випустили він попросив людей не викликати міліцію: "Я просив не викликати міліцію, бо вважав, що міліція за одно з бандитами, і якщо приїде міліція, то зі мною щось трапиться".

Булатов повідомив також про проведення судово-медичної експертизи у Литві, результати якої будуть відомі незабаром.

Він також показав свої руки, яки були пробиті під час тортур. Він знову підкреслив, що діяли професіонали, бо сухожилля залишились цілими. "Зараз мені важко розгинати вказівні пальці, але моторика працює", - сказав він.

 
 

Відповідаючи на репліки про те, що нібито за 8 днів у нього не виросла щетина, він сказав, що зараз він не голився вже три дні, але цього практично не видно.

Як відомо, після приїзду автомайдану до Медведчука, той заявив: "Ані залякати, ані зупинити мене не вийде". "Їм (опозиційним лідерам) хочеться воювати? Я воювати вмію. У нас достатньо сил і можливостей, щоб відстояти наші погляди і переконання".

Подробиці, які Булатов розповів про своє викрадення, читате тут

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News