Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Севастополі відмовились від призначенця Авакова

Субота, 1 березня 2014, 11:12

У Севастополі сформовано муніципальне Управління внутрішніх справ.

Про це повідомляє сайт Координаційної ради з організації Севастопольського міського Управління із забезпечення життєдіяльності міста.

У повідомленні нову українську владу названо "самопроголошеною" та звинувачено її у "спробах дестабілізації ситуації в Севастополі".

"У ніч із 28 лютого на 1 березня український міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прийняв рішення про звільнення начальника Севастопольського Управління МВС Олександра Гончарова та призначення на цю посаду Віталія Малікова", - йдеться в повідомленні.

Тому діючий орган виконавчої влади - Координаційна рада заявляє про те, що "відмовляється визнавати нового "призначенця".

"Рада ухвалила рішення сформувати муніципальне Управління внутрішніх справ і призначити виконувачем обов'язків начальника полковника міліції Поддубова Олександра Олександровича", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, раніше у Севастополі противники Майдану та їхній лідер Олексій Чалий заявляли, що готові і далі платити місцевому Беркуту.

Виступаючи перед будівлею адміністрації, Чалий заявив, що Севастополь не підкоряється наказу № 144 від 25 лютого 2014 року "Про ліквідацію спеціальних підрозділів міліції цивільної безпеки "Беркут" нового в.о. міністра МВС Арсена Авакова.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування