Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Севастопольські антимайданівці хочуть і далі платити Беркуту

Середа, 26 лютого 2014, 12:36

У Севастополі противники Майдану та їхній лідер Олексій Чалий заявляють, що готові і далі платити місцевому Беркуту.

Про це заявив Чалий після прибуття в держадміністрацію.

Раніше кримські прихильники ідеї приєднання до Росії на стихійному мітингу проголосили Чалого "народним мером".

Виступаючи перед будівлею адміністрації, Чалий заявив, що Севастополь не підкоряється наказу № 144 від 25 лютого 2014 року "Про ліквідацію спеціальних підрозділів міліції цивільної безпеки "Беркут" нового в.о. міністра МВС Арсена Авакова.

Чалий заявив, що севастопольський Беркут залишається у складі міської міліції і буде отримувати зарплату, пише Севастопольська газета.

Крім того, Чалий повідомив, що всі блокпости на в'їзді в місто працюють, будь-яких посланців Києва будуть пропускати в Севастополь тільки за погодженням з виконкомом.

Сьогодні очікується, що в Севастополь з візитом прибуде депутат держдуми РФ, радник президента Росії Олексій Журавльов.

Разом з тим, видання "События Крыма" пише, що в "Крим стягуються російські війська".

Зокрема, як зазначає видання, ескадра Чорноморського флоту РФ, яка повернулася 25 лютого із Сочі, привезла 11 тисяч бійців десанту з озброєнням.

"У той же час , як повідомляють джерела, 23-24 лютого на військовому аеродромі в селищі Гвардійському (Сімферопольський район) приземлилися кілька літаків ТУ-154 з військовослужбовцями ЧФ РФ . Неофіційне пояснення - "до Криму повернулися десантники після виконання завдання в Сочі", - повідомляє видання.

Як повідомлялося, в середу в Севастополі проходять два мітинги: з одного боку кримські татари і учасники місцевого Євромайдану, з іншого - прихильники ідеї приєднання Криму до Росії.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування