Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Симферополі російські військові захопили військовий госпіталь

Понеділок, 10 березня 2014, 11:45

У Сімферополі проросійськи налаштовані озброєні особи разом з російськими військовослужбовцями увірвалися на територію військового госпіталю.

Про це заявили в Міністерстві оборони України, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За інформацією міністерства, нападники витіснили все командування госпіталю з адміністративної будівлі, після чого зібрали медперсонал в актовому залі "для спілкування нібито з новим керівництвом установи".

У Міноборони наголосили, що в даний час в госпіталі проходять лікування приблизно 28 важкохворих, один з яких знаходиться в реанімації.

Пізніше начальник військового госпіталю Євген Пивоваров розповів, що при штурмі його заштовхали до автобусу, де утримували протягом близько 30 хвилин, повідомляє Євромайдан SOS у Криму. 

За словами Пивоварова, від нього вимагали прийняли присягу кримському народу під загрозою усунення його з посади.  За його словами, з ним на зв"язок виходив Кузнєцов, який представився заступником Аксьонова.

Про що саме йшлося у розмові, не уточнюється.

Також за словами Пивоварова, у реанімації госпіталю знаходяться важкохворі люди, яким потрібен дуже ретельний медичний догляд, а він унеможливлюється штурмами невстановлених осіб.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування