Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Викрадачі Щекуна запевняють, що з ним усе добре - дружина

Понеділок, 10 березня 2014, 12:40

Люди, які викрали одного з координаторів "Євромайдан -Крим" Андрія Щекуна, заявляють, що з ним все добре.

Про це заявила дружина Щекуна - Людмила, якій вдалося зв'язатися по телефону з одним з тих, хто утримує активіста, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

"У Андрія астма, йому без ліків не можна, крім того, два роки тому у нього був інфаркт. Мене з'єднали з людиною, яка контролює ситуацію від людей Сергія Аксьонова, я просила, щоб йому препарати купили - сальбутамол і хоча б валідол. Він пообіцяв, що все зробить", - зазначила дружина викраденого активіста.

Також за словами представника викрадачів, "з Андрієм все гаразд, ніхто йому нічого поганого не робить".

Місцезнаходження Щекуна його рідним все ще не відомо.

Говорячи про мету викрадачів, дружина викраденого висловила дві версії.

"Ми припускаємо, що його тримають, щоб не було провокацій в його бік, щоб його не позбавили життя, і таким чином хочуть убезпечити себе. Другий варіант - його триматимуть до 16 числа, до референдуму, щоб він не піднімав народ в Криму", - зазначила дружина активіста.

Як відомо, Щекун разом з іншим активістом Анатолієм Ковальським був затриманий вранці 9 березня на вокзалі в Сімферополі. Стало відомо, що він нібито перебуває у відділенні міліції, пізніше - що переданий представникам Русского единства.

У міліції заявили, що у них такого затриманого немає, представники "Русского единства" також відхрестилися від причетності до зникнення двох активістів.

У свою чергу син Ковальського повідомив, що за попередньою інформацією, викрадені знаходяться "далеко від Сімферополя, в різних місцях і їх тримають у заручниках".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...